Zaključna konferenca projekta ZNA 2

Datum objave: 12. september, 2022

Ljudska univerza Škofja Loka, Ljudska univerza Radovljica in Ljudska univerza Tržič organizirajo brezplačno zaključno konferenco projekta »Znanje nas aktivira²«

Potekala bo v četrtek, 29. septembra, s pričetkom ob 9. uri v Kongresenem centru Brdo, Predoslje 39, Kranj. Predavala bo Sanela (Banović) Peresciutti, dr. med.

Izobraževanje zaposlenih je eden izmed temeljnih pogojev za razvoj in rast podjetja. Odločitev za izobraževanje pa je pogosto težka, še zlasti pri starejših in manj izobraženih. Zaposleni, ki ima dober odnos do sebe in drugih, je tudi motiviran za dodatno usposabljanje.

Na konferenci »Znanje nas aktivira²« bodo spregovorili o povezovanju in ohranjanju ravnovesja med telesnim in duševnim, o spodbujanju zaupanja in optimizma ter o izboljšanju odnosov med ljudmi, še posebej med mlajšo in starejšo generacijo.

Predstavitev predavateljic, vsebino predavanj in urnik konference si lahko ogledate na spletni strani Ljudske univerze Škofja Loka.

Udeležba na konferenci je brezplačna.

E-prijave sprejemajo do 21. septembra 2022 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Konferenca je prednostno namenjena predstavnikom podjetij in organizacij ter zaposlenim na področju upravljanja s človeškimi viri v podjetjih.

Vabljeni!