Vabljeni na 43. Obrtniški ples – Večer s plesom, glasbo in zabavo!

Datum objave: 9. november, 2023

Z veseljem vas vabimo na že 43. Obrtniški ples, ki bo potekal v soboto, 18. novembra, ob 19. uri v prijetnem okolju Gostilne Lipan na Hotavljah. Tudi letos se obeta poseben večer, poln plesa, glasbe in nepozabne zabave. Prepričani smo, da boste uživali v prijetnem vzdušju ob druženju s stanovskimi kolegi in prijatelji.

Za raznovrstno glasbeno popotavanje in zabavo bo poskrbel TRIO ŠUBIC. Ob odlični glasbi se bomo lahko prepustili plesnim korakom in se zabavali do poznih ur.

Strošek: Strošek menija v višini 35 EUR/osebo in pijače krijejo udeleženci sami in ga poravnajo neposredno na srečanju. Ostale stroške krije Obrtno-podjetniška zbornica Škofja Loka.

Prijave: Vabimo vas, da se prijavite do 16. novembra oz. do zasedbe prostih mest. Prijave sprejemamo preko telefona na številki (04 50 60 200 / 041 441 098) ali po e-pošti na naslovu ooz.sk.loka@siol.net.

Po napornem delu si privoščite večer sprostitve, plesa in dobre družbe. Obljubljamo vam, da ne bo dolgčas in da bomo skupaj ustvarili nepozabno doživetje.

Veselimo se vaše družbe!