Strokovno srečanje vzdrževalcev tekstilij

Datum objave: 25. februar, 2020

Za opravljanje storitev kemičnega čiščenja in pranja ste primorani spremljati najbolj sveže novice iz sveta nege tekstilij, saj je vsem osnovni cilj nege tekstilij odstranitev nečistoč in madežev, ki so prisotni v tekstilijah. Pomembno je ohranjati nove priložnosti za izobraževanje in izpopolnjevanje znanja.

Zato vas OZS vabi na strokovno srečanje vzdrževalcev tekstilij, ki ga pripravljajo 6. in 7. marca 2020 v hotelu v Ankaranu. Dvodnevno srečanje bo tokrat potekalo v Hotelu & resort Adria Ankaran, Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran v Stekleni dvorani.

Na srečanju bodo letos predstavljene zanimive teme:

  • Pranje bolnišničnega perila & Industrijsko pranje perilą,
  • Rokovanje z nevarnimi kemikalijami,
  • Mokro čiščenje
  • Katera kolektivna pogodba dejavnosti vas zavezuje?

 Drugi dan boste lahko sodelovali z vprašanji pri okrogli mizi »Pasti pri pripravi javnega naročila za pralnice«.  

Ne spreglejte ! Ob 11.15 uri bo organiziran skupen ogled pralnice PRALNICA PLAT d.o.o., ki je  ena največjih pralnic v Sloveniji oziroma največja pralnica na Primorskem, ki letno opere 4.500.000 kg perila.

Podrobnejše informacije o programu, kotizaciji in prijavi na dogodek

Prijavite se tukaj.  

Rezervacija prenočišč: Nastanitve si lahko rezervirate na telefonsko številko: 05 66 37444 ali preko e-pošte: booking@adria-ankaran.si do 1.3.2020 s sklicem, da ste udeleženci strokovnega srečanja.  Za udeležence srečanja so cene za nočitve ugodnejše.