Strokovno srečanje frizerjev

Datum objave: 9. september, 2016

OZS s sekcijo frizerjev vabi na strokovno srečanje frizerjev, ki bo v nedeljo, 25. septembra 2016 s pričetkom ob 8.30 uri v Hotelu MONS oz. Four Points by Sheraton, dvorana Plečnik 1-2-, Pot za Brdom 4 v Ljubljani.

Na začetku bo predstavnica  Zavoda RS za zaposlovanje predstavila aktualne informacije o storitvah, ukrepih in stanju brezposelnih frizerjev, udeleženci bodo spoznali ugodnosti partnerjev kartice Mozaik podjetnih.

Osrednja tema srečanja bo strokovno predavanje za lastnike in vodje frizerskih salonov, ki ga bo pripravil Antony Whitaker, priznani učitelj in motivator s svetovnim slovesom z več kot 30 letnimi izkušnjami v frizerski industriji.  Svojo kariero je začel kot stilist v Vidal Sasoonu v Londonu. Med drugim je avtor več knjig s temami o uspešnem vodenju za lastnike in vodje frizerskih salonov. Od leta 2004 je s svojimi predavanji in idejami navdušil že več kot 250.000 frizerjev iz več kot 40 držav sveta. Več informacij in gradiv lahko najdete na njegovi spletni strani https://growmysalonbusiness.com/.

Strokovno predavanje Antonya Whitakerja   bo izvedeno v dveh delih in sicer v prvem delu bo udeležencem predstavil »kako izboljšati storitve v frizerskem salonu«, v drugem del pa »Kako povečati prodajo storitev v frizerskem salonu«. Predavanje bo izvedeno v angleškem jeziku s konsekutivnim prevajanjem v slovenski jezik.

V preddverju se bodo predstavili tudi pokrovitelji srečanja in partnerji kartice Mozaik podjetjih.

Srečanje bomo zaključili s praktičnim Look & Learn seminarjem modnih trendov za jesen in zimo, ki ga bosta izvedla Stevo Pavlović - Stevo Hair Academy in Tomaž Turk - Mič Styling Academy.

Rok za prijavo je 19.9.2016 oziroma do zasedbe prostih mest.

Prijava:  Prijava je možna samo preko spletne prijavnice objavljene med dogodki OZS na spletni strani OZS. Prijavite se lahko s klikom na povezavo.

Kotizacija: 20 EUR/osebo + DDV (24,40 EUR z DDV) za člane OZS in njihove zaposlene, 60 EUR/osebo + DDV (73,20 EUR z DDV) za prijavljene, ki niso člani OZS. Kotizacijo za udeležbo na srečanju plačate ob prijavi na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (za posvet frizerjev), na transakcijski račun št.: SI 56 0201 3025 3606 416, sklic 00 200027, NLB d.d., Ljubljana. Prijava na srečanje je možna le s poravnano kotizacijo pred srečanjem. Potrdilo o plačilu lahko pošljete na e-naslov vlasta.markoja@ozs.si ali po faksu 01 50 54 373.