Strokovna ekskurzija avtoserviserjev v organizaciji Gorenjskih OOZ

Datum objave: 3. februar, 2023

V petek, 17. februarja, Gorenjske OOZ (Jesenice, Kamnik, Kranj, Radovljica, Škofja Loka in Tržič) vabimo na strokovno ekskurzijo avtoserviserjev. Odpeljali se bomo v Mursko Soboto in njeno okolico.

Termin:   petek, 17. februar 2023

Program:

Odhod avtobusa bo ob 7.00 uri iz Škofje Loke (ploščad bivše vojašnice), sledila bo vožnja proti Kranju, kjer vstopijo udeleženci iz območja OOZ Jesenice, Radovljica, Tržič in Kranj, ostale vstopne postaje bodo odvisne od dejanskih prijav (Ljubljana, Domžale,…). Sledila bo vožnja proti Murski Soboti.

Tam bomo najprej obiskali GMT d.o.o., ki je vodilna slovenska družba na področju uvoza, prodaje in distribucije nadomestnih in dodatnih avtodelov za osebna in lahka tovorna vozila, hkrati pa je s svojimi hčerinskimi družbami tudi uradni zastopnik in distributer maziv znamke Castrol, BP in Aral za Slovenijo, območje nekdanje Jugoslavije ter Bolgarijo. Spoznali bomo delovanje podjetja in si ogledali njihove prostore.

Sledil bo obisk stanovskih kolegov na OBMOČNI OBRTNO-PODJETNIŠKI ZBORNICI MURSKA SOBOTAPredstavili nam bodo delovanje zbornice in njihove sekcije avtoserviserjev, sprejel pa nas bo tudi Miran Andrejek, predsednik Sekcije avtoserviserjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije.

Po pogovoru in izmenjavi izkušenj, si bomo ogledali tudi njegovo podjetje AVTO CENTER ANDREJEK D.O.O. Podjetje se ukvarja s servisiranjem vozil, tehničnimi pregledi in registracijami, prav tako pa tudi s prodajo vozil, platišč, pnevmatik in rezervnih delov. Visoko kakovost storitev vzdržujejo z rednim strokovnim izpopolnjevanjem in spodbujanjem k osebnostni rasti in kariernemu razvoju. K odličnosti storitev pripomore še ustrezna opremljenost s sodobnimi orodji in specializiranimi diagnostičnimi računalniki. Miran Andrejek je tudi prejemnik nagrade Podjetnik leta 2017, ki mu jo je podelila Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije.

Nato pa se bomo pod strokovnim vodstvom sprehodili skozi MURSKO SOBOTO in poskrbeli še za malce »turističnega« oddiha.

V popoldanskih urah se bomo odpeljali v Markišavce, kjer svojo dejavnost predelave mesa in mesnih izdelkov opravlja prejemnik priznanja Obrtnik leta 2014 – Janko Kodila. »Ko veš, kaj ješ!« Tako svojo ponudbo podpišejo v Šunkarni Kodila, ki že dolga leta vodi pri proizvodnji prekmurske in goričke šunke. Ogledali si bomo zorilnico šunk in šunkarno, nato pa v RESTAVRACIJI KODILA uživali v odlični topli prekmurski hrani in prekmurski gibanici.

Domov se bomo vrnili v večernih urah. 

 

Strošek:

  • 30 EUR/osebo (z vključenim DDV) za člane Gorenjskih OOZ, ki so organizator strokovne ekskurzije. Število udeležencev iz posamezne obratovalnice ni omejeno.
  • 60 EUR/osebo (z vključenim DDV) za ostale udeležence.

Račun za stroške izstavi OOZ Škofja Loka.

V strošek so vključeni vsi ogledi po programu, avtobusni prevoz, turistično vodenje in pozno kosilo, saj preostanek stroškov (razen strošek pijače pri kosilu, ki ga plačajo udeleženci sami) krijejo Gorenjske OOZ (Jesenice, Kamnik, Kranj, Radovljica, Škofja Loka in Tržič).

Rok za prijavo: torek, 14. 2. 2023 oz. do zasedbe prostih mest. Število udeležencev je omejeno!

Ob prijavi navedite vstopno postajo. Udeleženci bodo točna navodila o vstopni postaji in uri odhoda avtobusa prejeli po e-pošti najkasneje 2 dni pred odhodom!

Prijave: ELEKTRONSKA PRIJAVA!

Dodatne informacije: OOZ Škofja Loka, 04 50 60 200, ooz.sk.loka@siol.net in ostale Gorenjske OOZ.