Priznanja članom OOZ Škofja Loka ob njihovem jubileju

Datum objave: 10. april, 2024

Okrogla obletnica opravljanja zasebne dejavnosti je pomemben dosežek in praznik slehernega obrtnika in podjetnika. Prav gotovo si po dveh, treh in celo več desetletjih poslovanja zaslužijo priznanje za svoje delo, ki vseskozi zahteva maksimalno angažiranost in osebno predanost, da zadovoljijo potrebe vse zahtevnejšega trga in države.

Na jubilante smo ponosni tudi v Območni obrtno-podjetniški zbornici Škofja Loka, zato bomo v sklopu glasbenega dogodka 7. maja 2024 podelili simbolična priznanja vsem, ki letos praznujejo svoj okrogel jubilej ali pa v obratovalnici  nadaljujete z opravljanjem dejavnosti oziroma je ta v vaši družini ali podjetju postala že tradicionalna.

 

Priznanja članom za nadaljevanje tradicije opravljanja dejavnosti – povabilo k prijavi!

OOZ Škofja Loka bo v sklopu koncerta podelila priznanja tistim obratovalnicam, ki nadaljujejo z opravljanjem dejavnosti oziroma je ta v njihovi družini ali podjetju postala že tradicionalna. Do tega priznanja ste upravičeni tisti člani naše zbornice, ki se boste odzvali našemu povabilu in predložili dokazila, iz katerih je razvidno, da se dejavnost v vaši družini ali podjetju opravlja že daljše obdobje (nad 30 let), okrogel jubilej pa ste ali še boste praznovali v letošnjem letu.

Priznanja članom ob njihovem jubilejnem letu opravljanja zasebne dejavnosti - preverite seznam!

Ta priznanja se podeljujejo letno in jih prejmete vsi člani zbornice, ki v koledarskem letu podelitve praznujete okrogel jubilej opravljanja dejavnosti. Pri izračunu dobe opravljanja dejavnosti upoštevamo datum ustanovitve fizične ali pravne osebe. V kolikor je v času poslovanja prišlo do statusne spremembe (npr. preoblikovanje s.p. v d.o.o. in podobno), pri izračunu dobe opravljanja dejavnosti upoštevamo lastništvo novonastalega poslovnega subjekta.  Tako kot v preteklih letih, smo tudi letos pripravili računalniški izpis seznama članov, ki v letošnjem letu praznujete 10, 20, 30, 35, 40 in več let opravljanja dejavnosti.

 

Preverite informativni seznam letošnjih jubilantov (1. ver.) TUKAJ!

Če letos praznujete okrogli jubilej, na seznamu pa NI vašega imena, vas prosimo, da nam to sporočite. Z veseljem vas bomo vključili v seznam prejemnikov priznanj. Zadnji rok za oddajo prijave je 15. 4. 2024.

Dodatne informacije nudi strokovna služba naše zbornice (tel.: 04 50 60 200, e-pošta: ooz.sk.loka@siol.net).