Pridobili smo nov večnamenski prostor

Datum objave: 3. avgust, 2023

V stavbi Centra storitvene obrti na Spodnjem trgu v Škofji Loki je poleti doživela osvežujočo preobrazbo sejna soba, ki je bila potrebna prenove, saj ni več zadovoljila sodobnih potreb uporabnikov. Po uspešni prenovi zdaj prostor izžareva svežino in kakovost ter je pripravljen sprejeti različne aktivnosti svojih članov.

Ponujamo vam možnost najema prostorne in dobro opremljene sejne sobe, ki je idealna za različne dogodke, kot so izobraževanja, delavnice, seminarji, predavanja, sestanki, srečanja, novinarske konference, predstavitve, okrogle mize in še več.

Glavne značilnosti sejne sobe:

  • Kapaciteta: Sejna soba je primerna za do 40 udeležencev, pri čemer se število prilagodi glede na želeno postavitev miz in stolov.
  • Udobje skozi vse leto: Prostor je opremljen s sodobnim ogrevanjem za prijetno vzdušje v zimskih mesecih ter klimatsko napravo za osvežitev v poletnih dneh.
  • Tehnična oprema: Za vašo nemoteno izvedbo dogodka je na voljo brezžični internet WI-FI, LED LCD TV sprejemnik ter tabla piši-briši.
  • Parkiranje: Urejeno parkirišče se nahaja v neposredni bližini sejne sobe, kar zagotavlja enostavno parkiranje za vse udeležence dogodka.

V primeru manjšega števila udeležencev vam je na voljo prav tako prenovljena in tehnično sodobno opremljena mala sejna soba, ki sprejme do 15 udeležencev.

Najem sejne sobe je mogoč za različne časovne enote, od nekaj ur do celodnevnega ali večdnevnega najema, kar vam omogoča prilagodljivost pri organizaciji dogodka.

Za več informacij o razpoložljivosti, cenah in dodatnih podrobnostih nas kontaktirajte preko elektronske pošte na naslov ooz.sk.loka@siol.net ali nas pokličite na telefonsko številko 04 50 60 200.

Veseli bomo vašega povpraševanja in se potrudili, da vam zagotovimo prijetno izkušnjo pri vašem dogodku v naši sejni sobi.