Postanite gospodar svojega časa – Tehnike sproščanja in obvladovanja stresnih situacij

Datum objave: 27. december, 2022

Živimo v turbulentnih časih in čedalje več ljudi ima težave z obvladovanjem vseh pritiskov sodobnega načina življenja. Posledice stresa se odražajo v pomanjkanju časa, pomanjkanju energije, nervozi, nespečnosti, glavobolih, bolečinah v križu, ipd. Če so vam naštete stvari poznane, vas vabimo na delavnico, na kateri se boste lahko naučili učinkovitih strategij in tehnik za lažje obvladovanje vsakodnevnih stresnih situacij.

Delavnica je namenjena obremenjenim ljudem, ki bi se radi naučili kako vzdrževati dobro psiho-fizično kondicijo za večjo učinkovitost pri delu.

Kdaj in kje: četrtek, 12. januar 2023, od 9. do 11. ure, OOZ Kranj, Cesta Staneta Žagarja 37, Kranj.

Opis programa:

Na delavnici bodo udeleženci spoznali štiri preverjene in učinkovite sprostitvene tehnike za lažje obvladovanje stresa v vsakdanjem življenju: Pingvin, Jackson, Zombi in Energijski tuš. Tehnike so uporabne tako v službenem kot tudi zasebnem življenju, udeleženci pa jih bodo lahko uporabljali takoj po delavnici, brez posebnih pripomočkov. Delavnica je izrazito praktično naravnana, saj se udeleženci tehnik ne bodo le naučili, ampak jih ob podpori izkušenega predavatelja preizkusili v praksi.

Predavatelj:

Dr. Franc Gider je po izobrazbi doktor biomedicinske tehnike, po poklicu pa poslovni svetovalec, predavatelj in mentor. V svoji več kot 20 letni karieri poslovnega svetovalca je sodeloval z več kot 300 različnimi organizacijami iz Slovenije in tujine. Moto njegovega delovanja je pomoč podjetnikom in managerjem do tega, da bodo bizinaizi - bolj učinkoviti pri svojem delu, vendar brez izčrpavanja. Njegovo svetovalno delo temelji na lastnih izkušnjah, saj je bil tudi sam direktor. Pred petnajstimi leti je doživel izgorelost, ki se je odražala v poslabšanem zdravstvenem stanju. To je bil tudi eden od glavnih motivov, da se je podal na pot osebne rasti ter spoznavanja energijskih in duhovnih razsežnosti človeka. Svoje izkušnje na področju osebnega razvoja povezuje z odličnim poznavanjem poslovnih procesov in veščin vodenja. Na ta način lahko svojim strankam nudi celovito podporo pri njihovem poslovnem in osebnem razvoju. Rad se pohvali, da zadnjih 16 let ni pojedel niti ene tablete. Prosti čas najraje porabi za aktivnosti v naravi ter spoznavanje pestrosti naravne in kulturne dediščine našega planeta.

Kotizacija:

  • BREZPLAČNO za člane OOZ Škofja Loka*
  • BREZPLAČNO za člane Gorenjskih OOZ*
  • 50 EUR (z vključenim DDV) za vse ostale udeležence.

(*Član, ki nima poravnane članarine, plača kotizacijo v višini kot velja za ostale udeležence.)

Rok za prijavo: 10. 1. 2023!

ELEKTRONSKA PRIJAVA!

Dodatne informacije:

  • OOZ Škofja Loka, 04 50 60 200, ooz.sk.loka@siol.net
  • ostale Gorenjske OOZ (Domžale, Jesenice, Kamnik, Kranj, Radovljica, Tržič)