Ponudniki lokalnih pridelkov in izdelkov

Datum objave: 21. marec, 2022

Gostinski ponudniki, turistične kmetije in vsi ostali ljubitelji lokalnih živil! Za vas smo na enem mestu zbrali ponudbo lokalnih pridelkov in izdelkov.

Vabimo vas, da si iz pestre ponudbe izberete živila iz domačega - škofjeloškega območja in svojim jedem pirnesete posebno dodano vrednost, ki jo bodo vaši gostje zagotovo čutili ob uživanju jedi.

Na voljo so vam:

- mleko in mlečni izdelki

- sveže meso in mesni izdelki

- pekovski in mlevski izdelki, testenine, jušne zakuhe

- sadje in zelenjava

- izdelki iz sadja in zelenjave

- jajca.

Seznam ponudnikov pridelkov in izdelkov škofjeloškega območja vam je na voljo TUKAJ.

Kakovostno in raznovrstno ponudbo izdelkov s Škofjeloškega ponujajo tudi nosilci najrazličnejših dodatnih dejavnosti na kmetijah, povezanih znotraj blagovne znamke Babica in Dedek Jaka, naravni izdelki iz škofjeloških hribov. Trenutno je teh nosilcev 41 s skupno več kot 490 izdelki. Zaradi obsega ponudbe niso navedeni v zgornjem seznamu. Njihove kontaknte podatke in vrsto ponudbe pa lahko dobite na www.babicadedek.si.

Operacijo sofinacirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za ravzoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014 - 2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino brošure je odgovorna Razvojna agencija Sora d.o.o.