Dobrodošli v Klubu mladih podjetnikov pri OOZ Škofja Loka!

Datum objave: 13. november, 2023

Ponosno vas vabimo, da se pridružite naši skupnosti mladih in perspektivnih podjetnikov v okviru Območne obrtno-podjetniške zbornice Škofja Loka. Klub mladih podjetnikov je prostor srečevanja, izmenjave idej in rasti, namenjen tako tistim, ki že stopate po podjetniški poti, kot tudi tistim, ki razmišljate o tem, da bi postali podjetniki.

Zakaj se pridružiti našemu klubu?

  • Izmenjava izkušenj: V klubu boste imeli priložnost srečati in se povezati z drugimi mladimi podjetniki ter deliti svoje izkušnje in izzive.
  • Strokovna podpora: Zbornica vam bo na voljo s svojim znanjem, nasveti, mentorstvom, izobraževanji in storitvami, ki vam bodo v pomoč pri razvoju vašega podjetja.
  • Mreženje: Skozi dogodke in srečanja klub omogoča odlično priložnost za mreženje in povezovanje z drugimi podjetniki ter poslovnimi strokovnjaki.

Kdo se lahko pridruži?

Klub je odprt za vse mlade podjetnike, podjetnike začetnike, bodoče naslednike družinskih podjetij ter tiste, ki razmišljate o vstopu na podjetniško pot. Pomembno je, da se zavedate, da sodelovanje v klubu ni pogojeno s članstvom v Območni obrtno-podjetniški zbornici Škofja Loka.

Kako se pridružiti?

Pridružite se nam na naših rednih srečanjih ali nas kontaktirajte za več informacij. Veselimo se vašega sodelovanja in skupnega razvoja podjetniških potencialov v našem kraju!

Za več informacij o klubu nas lahko kontaktirate na: 04 50 60 200 ali ooz.sk.loka@siol.net.

Želite ostati informirani o naših prihajajočih dogodkih? Prijavite se na prejemanje obvestil o srečanjih Kluba mladih podjetnikov [TUKAJ].