500 podjetnic 2023! Energija za prihodnost!

Datum objave: 10. marec, 2023

Po dveletni odsotnosti zaradi epidemije covida za leto 2023 pripravljajo največje srečanje slovenskih podjetnic - 500 Podjetnic 2023. Potekalo bo 6. aprila 2023 s pričetkom ob 9. uri na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Na letošnji prireditvi vas čaka pretok dobrih energij, veliko novosti, bogat program, mednarodna udeležba in veliko koristnih informacij. Častno pokroviteljstvo prireditve sta prevzela predsednica državnega zbora mag. Urška Klakočar Zupančič ter Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport, Matjaž Han.

V uvodu bodo predstavili Kalejdoskop energij 20 izjemnih žensk, ki so v preteklem letu in pol posebej zaznamovale slovenski prostor s svojo energijo in dejavnostjo. Med njimi so Matea Benedetti, Nina Dremelj, Karmen Pangos, Maja Modrijan, Tanja Skaza, Tanja Kocman, dr. Anita Napotnik, Dinah Bennett, Nina Pejič, Sara Oblak Speicher, Mojca Klančič Rehar, mag. Nastja Mulej, Mihaela Gržin, Zori Jakolin in druge.

V popoldanskem delu programa pripravljajo strokovni posvet Podporno okolje za podjetnice, da bi se osredotočili na vprašanje spodbud za ustanovitev in rast, dostopnost do semenskega kapitala ali posojil, vprašanje intelektualne lastnine in njene zaščite ter mednarodnih (partnerskih) povezav.

Celoten program najdete na https://500podjetnic.si/

Redna cena vstopnice znaša 97 EUR (z vključenim DDV).

POZOR! Organizatorji nudijo popust pri nakupu vstopnice v primeru hkratnega nakupa več vstopnic, zato vas vabimo k prijavi v okviru OOZ Škofja Loka. Cena vstopnice v tem primeru znaša 87 EUR (z vključenim DDV). Račun zanjo boste prejeli s strani naše zbornice.

Rok za prijavo: 14. 3. 2023! Prijave na telefon 04 50 60 200 ali po e-pošti ooz.sk.loka@siol.net.

Ob prijavi navedite ime in priimek ter naslov e-pošte udeleženke.

To je izjemna priložnost, da na enem mestu sklenete nova prijateljstva, najdete poslovne partnerje, izveste veliko novega in se naužijete zvrhane mere energije in optimizma.