TOP pogovorni večer: PODJETNIŠKA MISELNOST MALO DRUGAČE

Datum objave: 8. maj, 2018

TOP pogovorni večer: PODJETNIŠKA MISELNOST MALO DRUGAČE bo potekal v ponedeljek, 21.5 ob 19.00 uri v Galeriji F.Miheliča v Kašči, Spodnji trg 1.

GOSTJE VEČERA:

  • Škofjeločanka Sara Oblak Speicher je mama, žena, podjetnica, avtorica in nekdanja športnica, ki jo je košarka pred 14-imi leti iz domače Škofje Loke pripeljala v New York, kjer živi še danes. Kot coachinja za miselnost, poslovna strateginja in mentorica pomaga podjetnicam in podjetnikom definirati nove možnosti, zarisati nove načrte in jih podpreti pri njihovi uresničitvi. Združuje namreč praktičnost, psihologijo in intuicijo, kar omogoča strankam, da preidejo iz vsakodnevnega garanja do več dobička, več časa, več sproščenosti, višjega namena in več zadovoljstva. Pri svojem delu črpa iz več kot 20-letnih izkušenj prebijanja vzorcev in premagovanja izzivov, kot so pomanjkanje samozaupanja, jezikovne prepreke, kulturne razlike, brezposelnost, poporodna depresija, pregorelost in sindrom majhnosti. V tem je našla pogum, da sledi srcu in odločnost, da pretvori ideje v realnost.
 
  • Miha Podgornik je biatlonski trener, ultramaratonec, ekstremni športnik, udeleženec ekstremnih ekspedicij ... človek brez meja. Leta 2016 je skupaj s prijateljem hrvaškim smučarjem Ivico Kostelićem na smučeh prečkal Islandijo, aprila 2017 pa sta se podala še na 550 km dolgo pot preko Grenlandije. Prihaja iz podjetniške družine, njegova pokojna mama je bila znana vrtnarka in tudi ultramaratonka Ruth Podgornik Reš.
 
  • Ste vedeli, da oddaja Ambienti nastaja v Škofji Loki? Mateja in Domen Košir, mati in sin, sta urednica in režiser TV oddaje Ambienti. Posnela sta pilotsko oddajo, jo pokazala na RTV Slovenija in tako so začeli. Mateja je pustila službo na revijah in odprla podjetje Matador produkcija, video produkcija d.o.o. Do danes so posneli že več kot 180 objektov in jih predvajali v 55-ih oddajah. Vsako oddajo si ogleda do 200.000 gledalcev, 24 oddaj (prvo in drugo sezono) so odkupili v Srbiji. Njihove posnetke so predvajali tudi portali Lonely Planet, Trevel News, Inhabitat, Avantagard. Ustvarili so tudi portal www.tvambienti.si, ki je postal vodilni portal za gradnjo, obnovo in opremljanje v Sloveniji. Lani so imeli 1.300.000 ogledov. Sočasno so začeli še snemati reklame za oglaševalce in pokrivati prireditve.
 
  • Pogovorni večer bo vodila Monika Tavčar.

Udeležba na dogodku je brezplačna!

Prijave:

OOZ Škofja Loka, tel: 04 50 60 200, e-pošta: ooz.sk.loka@siol.net, www.ooz-skofjaloka.siRa

zvojna agencija Sora d.o.o., tel: 04 50 60 220, e-pošta: info@ra-sora.si, www.ra-sora.si