Strokovno srečanje tekstilcev in predelovalcev kož

Datum objave: 2. oktober, 2019

Ne zamudite dvodnevnega 19. Tradicionalnega strokovnega srečanja tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki bo 11. in 12. oktobra 2019 v Hotelu & resort Adria Ankaran, Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran v Stekleni dvorani.

Osrednji del srečanja bo za udeležence tema Obleka naredi človeka, kaj pa naredi obleko? Je to brez blagovne sploh mogoče? Predstavil nam jo bo dr. Andrej Pompe.

Srečali se bomo s predstavniki tekstilnih izobraževalnih programih. Podrobno bodo predstavljene Spodbude malih vrednosti v obliki vavčerjev  SPS. Sledil bo zbor članov, kjer se bomo dogovorili o programu dela sekcije za naslednje leto 2020.

Drugi dan bo strokovna delavnica z Bojano Košnik Čuk, Kultura vedenja, poslovni bonton, se znamo obnašati? Poslovna odličnost  ter vedno aktualna tema  Izzivi pri prenosu podjetja – Družinsko podjetništvo.

Podrobnejši PROGRAM SI OGLEJTE TUKAJ.

Prijavite se TUKAJ.

Rezervacije za nastavitve v ANKARANU javite na telefonsko številko: 05 66 37 444 ali preko e- pošte: booking@adria-ankaran.si s sklicem, da ste udeleženci strokovnega srečanja tekstilcev. Za udeležence srečanja so cene za nočitve ugodnejše.

Pridružite se in bodite del najpomembnejšega dogodka za tekstilce in kožarje  v Sloveniji!