Strokovno srečanje lesarjev na Vranskem

Datum objave: 13. september, 2017

Sekcija lesnih strok tudi to leto pripravlja že tradicionalno strokovno srečanje lesarjev, ki bo v petek, 22. septembra 2017, z uradnim pričetkom ob 12 uri, na novi lokaciji (slab km pred »Ribnikom«) Na jasi, Miklavž pri Taboru 12, 3304 Tabor.

Program:

Za letošnje srečanje smo za vas pripravili nekaj zanimivih predavanj, med drugim »Ko vas obišče delovni inšpektor«. Že sama misel na prihod inšpektorja za delo, je za obrtnike in podjetnike, stresna. Največkrat se šele ob najavi delovnega inšpektorja začnemo spraševati o tem, kaj vse nam delovnopravna zakonodaja nalaga in ali izpolnjujemo vse zahteve ter, kaj bo inšpektor preverjal. Da obisk delovnega inšpektorja za vas ne bo preveč stresen dogodek, smo za vas pripravili predavanje, na katerem boste izvedeli, katere so na področju delovni razmerij najpogostejše kršitve in pomanjkljivosti delodajalcev in kaj inšpektorji za delo preverjajo.

"Svetovni trendi v gradnji z lesom" - kje so zgornje meje lesenih zgradb, kakšne materiale je še moč uporabiti, kako so leseni objekti lahko estetski, funkcionalni in varni hkrati …Na ta in druga vprašanja bomo odgovarjali ob pregledu praks iz tujine.

Razumevanje osebnostnih tipov lahko spremeni vaše odnose z drugimi na bolje. Lahko prihrani veliko zamer, konfliktov, nerazumevanja, težkih trenutkov (tudi denarja) na vseh življenjskih področjih, ter da razumevanje za vam nerazumljivo obnašanje nekaterih ljudi. Razumevanje z drugimi ljudmi postaja vse bolj nujna sposobnost, ki jo iz dneva v dan vse bolj potrebujemo. Ampak kako se razumeti z ljudmi, ki so drugačni od vas in jih ne razumete ter jih po tihem ali pa na glas obsojate? Verjamemo, da vam bo predavanje »Drugačen ni napačen« izboljšalo odnose in rezultate na vseh življenjskih področjih ali pa potrditev, da razmišljate in delate v pravi smeri.

Predviden zaključek je ob 16:45 uri na kar sledi druženje ob pogostitvi, izmenjava mnenj in druženje s sponzorji!

Podrobnejši program srečanja je na spletni povezavi.

Prijava: Najhitreje se prijavite, da izpolnite Spletno prijavo na dogodek ali izpolnite prijavnico in jo pošljete na e-naslov: iris.brkovic@ozs.si ali po faxu: 01 50 54 373.

Cena: Udeležba na strokovnem srečanju lesarjev je brezplačna.

Opis poti