Srečanje gradbincev, kleparjev, krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev in inštalaterjev-energetikov

Datum objave: 3. januar, 2019

Vabljeni na skupno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev, krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev in inštalaterjev-energetikov, ki bo 25. in 26. januarja 2019, v Kongresnem centru Grand hotela BERNARDIN v Portorožu.

Podobno kot prejšnja leta, bo prvi dan dopoldan in drugi dan ob zaključku strokovnega srečanja program potekal skupaj za vse tri sekcije. Skupen bo tudi program za spremljevalke in seveda slovesni in družabni del z večerjo prvi dan srečanja. Popoldanske vsebine prvega dne in dopoldanske vsebine drugega dne, pa se bodo odvijale ločeno po posameznih sekcijah – v ločenih dvoranah (skupni predprostor – kjer bo prostor za pokrovitelje in razstavljavce).

Uradni del prvega dne srečanja se bo zaključil s slovesno podelitvijo znakov odličnosti v gradbeništvu. Večer se bo nadaljeval z druženjem in večerjo ob glasbi in zabavnim programom.

Na posameznih sekcijah pa se bodo bolj poglobljeno obravnavale strokovne teme, ki se tičejo posamezne dejavnosti znotraj gradbeništva (gradbena dela, zaključna gradbena dela, krovska dela, kleparska dela, slikopleskarska dela, fasaderska dela, strojne inštalacije, energetika,…).

Podrobnosti si lahko preberete na spletni povezavi Skupno strokovno srečanje gradbenikov kjer je tudi možna prijava, ki je OBVEZNA preko spletne strani. Prijavi se vsakega udeleženca posebej.

Program srečanja je še v pripravi, zato so možne manjše spremembe v programu!!!

Nastanitvene kapacitete v Bernardinu so rezervirane do 10. 1. 2019, zato si nočitev rezervirajte čim prej.

Dodatne informacije: Janko Rozman, OZS (01 58 30 540, janko.rozman@ozs.si)