Priznanja našim članom – dopolnjen seznam!

Datum objave: 23. september, 2019

Dopolnili smo seznam prejemnikov letošnjih jubilejnih priznanj. Rok za oddajo zadnjih pripomb je le še do 10. oktobra!!!

OOZ Škofja Loka podeljuje priznanja članom ob njihovem jubilejnem letu upravljanja zasebne dejavnosti. Ta priznanja se podeljujejo letno in jih prejmejo vsi člani zbornice, ki v koledarskem letu podelitve praznujejo okrogel jubilej opravljanja dejavnosti. Pri izračunu dobe opravljanja dejavnosti upoštevamo datum ustanovitve fizične ali pravne osebe. V kolikor je v času poslovanja prišlo do statusne spremembe (npr. preoblikovanje s.p. v d.o.o. in podobno), pri izračunu dobe opravljanja dejavnosti upoštevamo lastništvo novonastalega poslovnega subjekta.

Tako kot v preteklih letih, smo tudi letos pripravili računalniški izpis seznama članov, ki v letošnjem letu praznujejo 10, 20, 30, 40 in več let opravljanja dejavnosti. Če letos praznujete okrogli jubilej, na seznamu pa NI vašega imena, vas prosimo, da nam to sporočite na telefon 04/50-60-200. Z veseljem vas bomo vključili v seznam prejemnikov priznanj in obenem popravili podatke v registru.

Objavljamo trenutni seznam jubilantov (2019) (2. verzija) 

 

Priznanja članom za nadaljevanje tradicije opravljanja dejavnosti – povabilo k prijavi!

OOZ Škofja Loka bo tudi letos podelila priznanja  tistim obratovalnicam, ki nadaljujejo z opravljanjem dejavnosti oziroma je ta v njihovi družini ali podjetju postala že tradicionalna. Do tega priznanja so upravičeni tisti člani naše zbornice, ki se bodo odzvali našemu povabilu in predložili dokazila, iz katerih je razvidno, da se dejavnost v njihovi družini ali podjetju opravlja že daljše obdobje (nad 30 let), okrogel jubilej pa so ali še bodo praznovali v letošnjem letu.

Rok za prijavo: 10. oktober 2019!

 

Vsa priznanja bodo podeljena v sklopu gledališke predstave na Loškem odru v četrtek, 17. oktobra, ob 19. uri.