Predstavite svoj izdelek na MOS-u v okviru skupnega ambienta zbornic

Datum objave: 10. julij, 2017

Člane zbornice vabimo na skupinsko razstavljanje na letošnjem jubilejnem 50. Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju. Na lanskem sejmu je sodelovalo 1542 razstavljavcev iz 35 držav, obiskalo pa ga je cca. 125.000 obiskovalcev. Bodite letos del sejemskega dogajanja tudi vi! Odločili smo se, da letos skupaj nastopimo vse Območne obrtno-podjetniške zbornice Gorenjske regije. V okviru skupnega razstavljanja je možen najem tudi majhnih kvadratur, kar ob samostojnem nastopu preko celjskega sejma ni možno. S skupnim nastopom na sejmu bomo torej omogočili tudi manjšim podjetnikom, da se lahko predstavijo obiskovalcem!

Na voljo imamo 84 m2 razstavnega prostora, ki bi ga opremili v smislu notranjega ambienta, bivalnega prostora. Torej k sodelovanju vabimo vse tiste, ki imajo lastno proizvodnjo oken, vrat, tapet, kaminov, pohištva, sedežnih garnitur, dekorativnih predmetov, ograj, stopnic, talnih oblog, cvetličnih aranžmajev in drugih izdelkov, s katerimi bi lahko prostor še lepše zapolnili in predstavili dejavnost obrtnikov in podjetnikov v regiji.

Cena razstavnega prostora v dvorani L1 za člane naše OOZ znaša 30,00 EUR z DDV/m2. V ceni je vključena prijavnina, vpis v sejemski katalog razstavljavcev, razstavni prostor, električni priključek, razsvetljava, talna obloga, konstrukcija razstavnega prostora.

V ceno niso vključeni stroški morebitne dodatne opreme (vitrine, priključek za vodo, internet in podobno), vstopnic in parkirnine. V ceno tudi ni vključena dostava razstavnih eksponatov na sejem in iz sejma. Na željo sodelujočih bomo organizirali skupen prevoz in tudi stroške, ki niso zajeti v najem razstavnega prostora, delno sofinancirali.

V kolikor ste zainteresirani za nastop na sejmu na skupnem razstavnem prostoru Gorenjske regije, nam to sporočite najkasneje do 15. julija 2017, in sicer na telefon 04 50 60 200, oz. po e-pošti: ooz.sk.loka@siol.net, kjer smo vam tudi na razpolago za vsa dodatna vprašanja.

O podrobnosti glede sejemskega nastopa se bomo dogovorili s prijavljenimi člani na posebnem sestanku.