ODPOVEDAN Pohod in piknik obrtnikov in podjetnikov

Datum objave: 7. maj, 2019

Obveščamo vas, da je pohod obrtnikov in podjetnikov v Dražgoše, ki je bil predviden za soboto, 18.5.2019 zaradi slabe vremenske napovedi ODPOVEDAN.

Tradicionalni pohod in piknik bo potekal v soboto, 18. maja. Zbrali se bomo ob 9. uri pri Brunarici v Dražgošah (Dom Cankarjevega bataljona), kjer bo za dober začetek poskrbljeno s kavo, čajem in manjšim prigrizkom. Najprej si bomo ogledali muzejsko zbirko v prostorih Brunarice, nato pa bo sledil krožni pohod in ogled Dražgoš, do vzletne rampe jadralnih padalcev ter povratek k Brunarici, kjer bo sledil piknik.

Kotizacija: 10 EUR na osebo.

V to ceno je vključena dobrodošlica na mestu zbirališča, obrok hrane in pijače ter nezgodno zavarovanje. Za otroke, ki ne bodo zaužili samostojnega obroka in pijače na pikniku, ni kotizacije. Kotizacijo poravnate na dan pohoda na zbirnem mestu!

Rok za prijavo: 16.5.2019!

V primeru slabega vremena pohoda ne bomo organizirali, o čemer bomo vse prijavljene obvestili v petek, 17. maja, zjutraj!

Dodatne informacije in prijave: OOZ Škofja Loka, tel: 04 50 60 200, e-pošta: ooz.sk.loka@siol.net, www.ooz-skofjaloka.si