Ogled sejma MAWEV SHOW v Avstriji

Datum objave: 8. marec, 2018

Na pobudo članov Sekcija gradbenikov pri OOZ Škofja Loka vabi na strokovno ekskurzijo, ki bo potekala v petek, 16. marca 2018. Obiskali bomo sejem MAWEV SHOW, strokovni sejem gradbenih strojev, v Enssu (Avstrija).

Sejem bo potekal od 14. do 17. marca 2018 v Ennsu v Zgornji Avstriji. Na štiridnevnem jubilejnem dogodku pričakujejo več kot 250 razstavljavcev, ki bodo obiskovalcem predstavili najnovejše gradbene stroje in najsodobnejša gradbena vozila domačih ter tujih proizvajalcev. Obiskovalci bodo seznanjeni z razvojnimi smernicami in najnovejšo opremo na trgu, kar zna biti v prvi vrsti zanimivo za gradbena podjetja. Več o sejmu si lahko pogledate na spletni strani http://www.mawev-show.at/mawev-show.at/2018/de/index.php.

Program:

Na pot se bomo odpravili ob 3:30 uri iz Hotavelj. Sledila bo vožnja proti Škofji Loki in pobiranje udeležencev na avtobusnih postajah na Hotavljah, v Gorenji vasi, Srednji vasi, Poljanah in na parkirnem prostoru na Lipici (Škofja Loka) ob 3:50 uri. Sledila bo vožnja proti Enssu, ogled sejma in povratek domov v večernih urah.

Stroški:

  • Strošek prevoza članom zbornice s poravnano članarino in pri njih zaposlenim delavcem krije v celoti Sekcija gradbenikov iz sredstev za svoje delovanje v letu 2018.
  • Za ostale udeležence znaša strošek prevoza 30 EUR/osebo (z vključenim DDV).
  • VSAK UDELEŽENEC SAM KRIJE STROŠEK VSTOPNINE (CCA 22 EUR/OSEBO)!

POZOR! Udeleženci ne pozabite na osebno izkaznico ali potni list!

Prijave do 13.3.2018 do 12. ure na telefon 04 50 60 200 ali po e-pošti: ooz.sk.loka@siol.net. Ob prijavi navedite vstopno postajo!