Delavnica: Stres in zdrava prehrana za podjetnike

Datum objave: 6. februar, 2018

V sklopu štirih delavnic, katerih skupen slogan je »Skrb za zdravje – temelj podjetniškega uspeha!« vabimo na 1. delavnico: Stres in zdrava prehrana za podjetnike. Potekala bo v soboto, 3. marca, od 10. – 12. ure v Galeriji Franceta Miheliča v Kašči, Spodnji trg 1.

Med drugim boste izvedeli:

  • kako s hrano uravnavati holesterol in pritisk,
  • kako shujšati v trebuh,
  • kako se kaže pomanjkanje hranilnih snovi,
  • kako preprečiti hitro sivenje...

Delavnico bo vodila Minka Gantar, raziskovalka življenja in vsega, kar je povezano z življenjem, predvsem pa z zdravjem človeka.

Na človeško telo gleda celostno, ker nismo samo telo. Na nas vplivajo tako čustva, kot misli, okolje kjer smo odraščali, podzavestni programi, dediščina družine… Svoje znanje podaja na  enostaven način, ki je razumljiv vsem. Ljudi spodbuja, da začnejo popotovanje do osebne sreče in zdravja ter da prevzamejo odgovornost za svoje zdravje v svoje roke. Prepričana je, da si lahko v večji meri pomagamo sami – ko imamo dovolj znanja. Združila je mnoga znanja, ter jih sklenila v knjigo Ko imajo hormoni žur.

Kotizacija:

  • brezplačna udeležba za člane OOZ Škofja Loka s poravnano članarino,
  • 10 EUR (z vključenim DDV) za vse ostale udeležence.

Udeleženci kotizacijo poravnajo na osnovi izstavljenega predračuna!

Rok za prijavo: 28. 2. 2018 oz. do zasedbe prostih mest!

Prijave: OOZ Škofja Loka preko SPLETNE PRIJAVE (http://www.ozs.si/Dogodki.aspx), telefona 04 50 60 200 ali e-pošte ooz.sk.loka@siol.net


NOVOST!!! V sodelovanju z Direndajem bomo v času izobraževanja za vaše otroke v starosti od 3 do 10 let pripravili animacijsko-kreativno delavnico. Potekala bo v prostorih Direndaja, Spodnji trg 2a, v neposredni bližini Kašče.

Na tej delavnici bodo otroci ustvarjali, se zabavali in se sprostili ob plesu ali glasbi ter se malo pocrkljali ob kakšni čudoviti pravljici, vi pa boste med tem pridobivali nova znanja glede zdravega načina življenja.

Strošek:

  • 8 EUR (z vključenim DDV) na otroka oziroma
  • brezplačno za 2 otroka iz obratovalnice, ki je član OOZ Škofja Loka in ima poravnano članarino.

Rok za prijavo: 28. 2. 2018 oz. do zasedbe prostih mest!

Prijave: OOZ Škofja Loka preko telefona 04 50 60 200 ali e-pošte ooz.sk.loka@siol.net