Nov termin – brezplačni seminar: Blagovne znamke

Datum objave: 5. november, 2019

Seminar o blagovnih znamkah, ki smo ga nameravali izvesti v torek, 12.11., je zaradi zadržanosti predavatelja prestavljen na ponedeljek, 25. novembra 2019 ob 17.00v veliko sejno sobo OOZ Škofja Loka, kjer boste spoznali marketinško orodje za uvajanje in upravljanje blagovnih znamk.

Iz vsebine delavnice:                                                                                                

  • Razumevanje in pomembnost blagovnih znamk v podjetništvu
  • Njen vidni del – logotip, slogan, ime … in nevidni del – vrednote, poslanstvo, vizija, osebnost , edinstvena zgodba …
  • Dojemanje blagovne znamke vaših kupcev. Graditi identiteto, kakovost, zvestobo in premoženje v njihovih očeh – opazujmo in prisluhnimo jim!
  • Orodja za uspešno uvajanje, vzdrževanje in komuniciranje blagovne znamke
  • Razvoj blagovnih znamk z uporabo vitkega pristopa
  • Konkretne rešitve za vaše podjetje

Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava do 22. 11. 2019 (ooz.sk.loka@siol.net, 04 50 60 200, E-PRIJAVA)!

Predavatelj: mag. Dejan Šraml je direktor Območne obrtno-podjetniške zbornice Logatec in podjetniški svetovalec. Izvoljen je bil v visokošolski in raziskovalni naziv asistent z magisterijem za področje managementa ter kot predavatelj sodeluje z IBS Mednarodno poslovno šolo Ljubljana. Na Fakulteti za management primorske univerze je vodil različne sektorje – odnosi z javnostmi, trženjsko komuniciranje, znanstvenoraziskovalno dejavnost ter vodil primorsko regijo Slovenskega društva za odnose z javnostmi. Njegova področja delovanja so podjetniško in poslovno svetovanje, marketing, turizem, blagovne znamke, odnosi z javnostmi, spletna družbena omrežja, HRM, start-upi, nepridobitni management, EU projekti.

Več o projektu najdete na www.inno.si.

Dodatne informacije: OOZ Škofja Loka, ooz.sk.loka@siol.net, 04 50 60 200