40. jubilejni OBRTNIŠKI PLES (sedaj z organiziranim prevozom!)

Datum objave: 8. november, 2018

Vabimo vas, da si vzamete nekaj časa zase in se udeležite našega tradicionalnega družabnega srečanja s plesom, ki ga za svoje člane organiziramo že 40. leto. Prav gotovo je naša zbornica ena redkih v Sloveniji, ki tradicijo tovrstne družabnosti izvaja že toliko dolgih let.

Tokrat se bomo ponovno družili in se vrteli v soboto, 24. novembra, s pričetkom ob 19. uri ob zvokih ansambla TRIO ŠUBIC v Gostilni-Restavraciji AVSENIK v Begunjah na Gorenjskem.

Na željo članov bo zbornica organizirala in krila stroške avtobusnega prevoza na srečanje! Odhod avtobusa bo ob 17.30 uri iz Žirov, postanki bodo na avtobusnih postajah po Poljanski dolini. Odhod iz Škofje Loke bo ob 18. uri iz parkirišča pri Tehniku. Odhod iz Begunj nazaj domov bo v nedeljo ob 3. uri zjutraj.

Ansambla Trio Šubic prav gotovo ni potrebno podrobneje predstavljati, saj je na naših srečanjih že velikokrat poskrbel za odlično vzdušje in zabavo. Trio sestavljajo: brata Miha, ki igra kitaro in Marjan, ki igra kontrabas in bariton ter njun bratranec Tomaž, ki igra harmoniko. Vsi trije tudi pojejo. Z izvajanjem širokega spektra glasbe poskrbijo za različne glasbene okuse.

Za vaš prispevek, ki znaša 30 EUR na osebo, boste prejeli večerjo (predjed, glavna jed, solata, sladica in manjši obrok po polnoči). Pijača v ceno ni vključena in jo plača vsak udeleženec sam.

OOZ Škofja Loka bo iz sredstev, ki jih pridobiva na trgu, krila stroške aperitiva ob prihodu, celotnega zabavnega programa in nagradnih iger ter strošek avtobusnega prevoza.

Prijave z vplačilom sprejemamo v pisarni zbornice do 21. 11. 2018 oz. do zasedbe mest.

Po napornem delu si privoščite zabavo in sprostitev v veseli družbi. Pridite, zagotovo bo veselo!