4. srečanje Kluba mladih podjetnikov

Datum objave: 5. november, 2019

Naslednje srečanje mladih podjetnikov bo potekalo nekoliko drugače, saj se bomo v goste odpravili mi. Dobimo se v četrtek, 28. novembra 2019 ob 17. uri (10 minut prej se zberemo pred glavnim vhodom v poslovno stavbo), Kapucinski trg 8, Škofja Loka. Obiskali bomo podjetje Optiweb d.o.o., kjer nas bo sprejel direktor Miha Lavtar.

Podjetje je ustanovil pred desetimi leti. Začel je z enim sodelavcem, potem pa se je podjetje širilo, tako kadrovsko kot pri storitvah. V podjetju sedaj lahko ponudijo celotno storitev nastopa na spletu (spletne strani, trgovino, aplikacije in digitalni marketing). Zaposleni se opisujejo kot pretežno mlada ekipa »predanih programerjev, oblikovalcev, ki skrbijo za lepši (spletni) svet, SEO strokovnjakov, marketinških navdušencev, učinkovitih vodij projektov, vestne administratorke in šefeta, ki skrbi, da nikoli ne zmanjka novih zanimivih projektov.«

Spoznajte njegovo podjetniško zgodbo, ki je vsekakor zanimiva, saj Miha vse aktivnosti v podjetju gradi premišljeno in z namenom, njegova vizija pa je že od ustanovitve podjetja, da postavi zaposlene na prvo mesto, da jim ne ponudi zgolj zaposlitve, ampak izkušnjo.

Po predstavitvi in ogledu podjetja bo sledilo druženje, zato so prijave OBVEZNE.

Potrditev vaše udeležbe nam sporočite na: 04 50 60 200 ali ooz.sk.loka@siol.net ali spletna prijava!

Vljudno vabljeni!