3. srečanje Kluba mladih podjetnikov

Datum objave: 14. oktober, 2019

Ne zamudite naslednjega srečanja mladih podjetnikov, ki bo potekalo v sredo, 23. oktobra, ob 8. uri v veliki sejni sobi OOZ Škofja Loka, Spodnji trg 2a.

Na srečanju bomo gostili mlada predstavnika uspešnega družinskega podjetja Mebor d.o.o. iz Železnikov, Simona in Uroša Mesca. Podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo svetovno znanih žag za obdelovanje lesa, je v letu 2018 prejelo laskavi naziv zlate gazele. Njun oče (Boris Mesec) je prvo žago za lastne potrebe oblikoval in izdelal skoraj 30 let nazaj. Po ustnem priporočilu zadovoljnih kupcev pa se je podjetje nato postopno s slovenskega trga prebilo na svetovne trge. Danes 95% izdelkov prodajo v tujini po vsem svetu.

V družinsko podjetje je vpeta celotna družina, tudi Simon in Uroš. Čeprav sta mlada, imata številne izkušnje z različnih področij poslovanja, ki jih bosta delila z mladimi udeleženci. Pridružite se jima in spoznajte družinsko podjetniško zgodbo. Predstavila bosta na kakšen način se vključujeta v delo podjetja ter nam zaupala katero od zanimivih podjetniških anekdot.

Potrditev vaše udeležbe nam sporočite na: 04 50 60 200 ali ooz.sk.loka@siol.net. Spletna prijava!

Vljudno vabljeni!